top of page

Joustava etäterapia

Terapiaan on päästävä nopeasti ja matalalla kynnyksellä, kun tarve ilmaantuu. Etäterapian myötä kynnys on poistunut kokonaan. Tule yksilö- ja pariterapiaan kätevästi etäyhteydellä.

-50%

*Ensimmäisestä yksilöterapiakäynnistä. Ensimmäisestä pariterapia käynnistä -30€!

Ensikertalainen?

Ensimmäinen yksilöterapia käynti puoleen hintaan ja ensimmäinen pariterapia -30€!

Yksilöterapia -50% koodilla "ensikerta"-
Pariterapia -30€ koodilla "yhdessa".

Varaa aika

Yksilöterapia

(ETÄ-AIKA)

Kun kaipaat tukea tai haluat keskustella omista haasteistasi, yksilöterapia on oiva vaihtoehto. Yleisiä keskusteluaiheita yksilöterapiassa ovat muun muassa ahdistushäiriöt, jännitys- ja pelkotilat, uupumus, masennus, riippuvuudet, painonhallinta, riittämättömyyden tunteet, itsetuntemus, stressi, eroprosessit, sairastuminen, häpeä, univaikeudet ja ylikuormitus. Lyhytterapia on erinomainen työkalu joka auttaa löytämään ratkaisuja ja tasapainoa elämäntilanteeseesi.

1 hlö

45 min.

75€/krt

Ensimmäisestä tapaamisesta -50% koodilla "ensikerta".

Varaa aika 2

Pariterapia

(ETÄ-AIKA)

Pariterapia tarjoaa tukea ja keskusteluapua erilaisissa parisuhteen haasteissa ja kriiseissä. Se voi myös toimia ennaltaehkäisevästi suhteen hoitamisessa, tarjoten uusia työkaluja ja mielenkiintoisia tehtäviä, jotka syventävät suhdettanne ja tuovat iloa arkeenne. Pariterapian avulla voitte yhdessä työstää kommunikaatiohaasteita, konflikteja, luottamuskysymyksiä ja muita parisuhteeseen liittyviä teemoja, luoden vahvempaa yhteyttä ja ymmärrystä toisianne kohtaan. Pariterapiaan osallistutaan aina yhdessä kumppanin kanssa.

2 hlö

90 min.

110€/krt

Ensimmäisestä tapaamisesta -30€ koodilla "yhdessa".

syytä

10

valita etäterapia

1. Saavutettavuus

Etäterapia mahdollistaa terapiapalveluiden saamisen mistä tahansa, kunhan sinulla on toimiva internet-yhteys. Se poistaa matkustamiseen liittyvät haasteet ja tekee terapian saamisesta helppoa.

2. Joustavuus

Etäterapia antaa sinulle mahdollisuuden valita terapiasessioon sinun aikatauluusi parhaiten sopiva aika. Terapian sovittaminen kiireisen elämänrytmin kanssa on helpompaa.

3. Yksityisyys

Etätetapiaan on mahdollista osalistua omassa kodissa tai muussa turvallisessa ja mukavassa ympäristössä. Se voi auttaa sinua avautumaan helpommin.

4. Anonyymisyys

Etäterapia mahdollistaa terapiapalveluidrn saamisen anonyymisti. Voit osallistua keskusteluun myös nimettömänä.

5. Löydä terapeuttisi kotikaupunkisi  ulkopuolelta
 

Etäterapian avulla voit valita terapeutin laajemmalta alueelta tai jopa eri maasta. Sinun ei tarvitse rajoittua vain paikallisiin terapeutteihin, vaan voit löytää juuri sinulle sopivan ammattilaisen.

6. Erityisosaaminen

Etäterapian avulla voit hyödyntää erityisosaajia, jotka saattavat olla harvinaisempia omalla asuinalueellasi. Voit saada terapeuttista tukea juuri sinun tarpeisiisi sopivalla erikoisalalla.

7. Helppo kommunikointi

Etäterapia mahdollistaa tehokkaan kommunikoinnin terapeutin kanssa. Voit jakaa ajatuksiasi, tunteitasi ja huoliasi videopuheluiden, chat-viestien tai sähköpostin avulla.

8. Teknologian tuki

Etäterapia hyödyntää teknologiaa, kuten videopuheluita tai terapia-alustoja, jotka on suunniteltu terapeuttisia tarpeita varten.

9. Kustannustehokkuus

Etäterapia voi usein olla kustannustehokkaampi vaihtoehto kuin perinteinen kasvokkainen terapia. Se voi säästää matka- ja aikakuluja, ja etäterapiapalvelut ovat hintatasoltaan edullisempia.

10. Ajankohtaisuus

Etäterapian avulla saat terapeuttista tukea nopeasti ja ajankohtaisesti - juuri silloin kun sitä tarvitset.

Miksi Etäterapia?
bottom of page